Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:319858
 
Author:
Evaluation:
Published: 12.10.2021.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Makaroni pēc nosaukumiem
Farfalle, spaghettini, pappardelle, anellini, ravioli, lanterne, taglierini un vēl, vēl nesk.caitāmi nosaukumi. Lielie gliemežvāki, tauriņi, mazās drīksnas, zvaniņi, dvīņi, ūsas, stangas u.c.

Makaronu izstrādājumu ražošanas prasības
Atbilstoši tirdzniecības veidam; citas formas makaronu saturs mazumtirdzniecības iepakojumā nepārsniedz 1 %. Gluda un blīva virsma bez plaisām. Spirālveida makaroniem un makaroniem, kuru virsmu veido griezumi (piemēram, “zvaigznītes”), virsma var būt nedaudz nelīdzena un miltaina. Salūzušu makaronu saturs nedrīkst pārsniegt 10 %. Ja ievēro instrukcijās dotos pagatavošanas norādījumus, makaroni nepārvārās, nesalīp un pēc pagatavošanas saglabā savu formu.
Krāsa - Gaiša, viendabīga, dažādos dzeltenos toņos; olu makaroniem tā atbilst izmantoto olu daudzumam; mannas putraimu makaroniem — dzintarkrāsa vai dažādi tumšdzelteni toņi; citu veidu makaroniem krāsa ir atkarīga no izejvielām, piedevām vai garšvielām.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1388005
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register