Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:771650
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.12.2017.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Spāņu salāti no tomātiem un gurķiem
Salātu trauku ierīvē ar ķiploku. Tomātus, gurķus sagriež plānās šķēlītēs - katrus savā kārtā. Katru kārtu pārkaisa ar sagrieztiem sīpoliem. Dārzeņus nemaisa, pārlej ar mērci no eļļas, etiķa, pipariem un sāls. Virsū uzkaisa sarīvētus mārrutkus.

Zivs ar rīsiem
Rīsus novāra sālsūdenī. Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā. Pieliek sasmalcinātus ķiplokus, pētersīļus, sagrieztus tomātus, visu sautē. Rīsus nokāš, nosusina. Pieliek tomātus, pielej vīnu, pieber sāli, piparus, uzkaisa zaļumus. Zivis sagriež gabaliņos, novieto uz sagatavotajiem rīsiem. Sautē apmēram 20 minūtes.

Zivju pudiņš
Zivis pasautē, sadala gabalos, izņem asakas. Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu, sautē augu eļļā. Tomātus sajauc ar zivju gabaliņiem, pieliek olas, pieber sāli, piparus. Cepjamo formu ieziež ar sviestu, apkaisa ar rīvmaizi, liek tajā masu- vāra tvaika peldē 1 stundu. Pudiņu pasniedz siltu, pārlejot ar sviestu vai majonēzi.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register