Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:607456
 
Evaluation:
Published: 17.03.2021.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Pasterizēts 1 – 2 % piens
Saldētavā neatvērtu iepakojumu drīkst glabāt ne ilgāk kā 3 mēnešus, temperatūra nedrīkst būt augstāka par – 17 grādiem. Pienu saldētavā ir jāuzglabā speciālā konteinerā, kuram vāciņā ir atvērumi gaisa cirkulācijai. Pie tam, piens konteinerā jāielej tā, lai līdz vāciņam būtu 1,5 cm brīvs attālums.
Ledusskapī
neatvērtā iepakojumā drīkst uzglabāt vēl 1 nedēļu pēc derīguma termiņa beigām, kuru ir uzrādījis ražotājs. Pēc projekta StillTasty datiem, piens ir pieskaitāms tai produktu grupai, kuri pie pareiza temperatūras režīma var vēl kādu laiku saglabāt savu svaigumu arī pēc uzrādītā derīguma termiņa.
Istabas temperatūrā atvērtu iepakojumu drīkst uzglabāt ne ilgāk par 4 stundām.
Pazīmes, kas norāda uz to, ka piens vairs nav svaigs ir: skābens aromāts, dzeltenīga nokrāsa un bieza konsistence.

Olas
Ministru kabineta noteikumi Nr. 235
olu realizācija
olas iegūst no dējējvistām, pērļu vistiņām, paipalām, tītariem, zosīm, pīlēm, fazāniem, irbēm un citiem mājputniem

Olu ražošanas, uzglabāšanas, transportēšanas un realizācijas laikā nodrošina:
1. to aizsardzību pret triecieniem un piesārņojumu;
2. aizsardzību pret tiešu saules staru iedarbību;
3. olu uzglabāšanu tīrā un sausā telpā.
 Olas realizē galapatērētājam 21 dienas laikā pēc izdēšanas. Olu derīguma termiņš ir 28 dienas pēc izdēšanas.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register