Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:915206
 
Author:
Evaluation:
Published: 25.11.2019.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    5
1.  Teorētiskā daļa    6
1.1.  Antioksidanti    6
1.1.2.  Galvenie antioksidanti un to funkcijas    6
1.1.3.  Antioksidanti pārtikas rūpniecībā    7
1.2.  Kas ir augu ekstrakts    8
1.2.1.  Izplatītākie augu ekstrakti un to funkcijas    8
1.2.2.  Augu ekstrakti ādas kopšanā    8
2.  Prakstiskā daļa    10
2.1.  Ekperimenta plānošana    10
2.1.2.  Upeņu antocianīnu ķīmiskā izturība attiecībā pret skābēm    10
2.2.  Datu reģistrēšana, apstrāde un analīze    10
2.1.3.  Upeņu antocianīnu ķīmiskā izturība attiecībā pret bāzēm    11
2.3.  Datu reģistrēšana, apstrāde un analizē    12
  Nobeigums    12
  Izmantotā literatūra    14
Extract

Nobeigums
Darbs tika veidots, lai vairāk izpētītu informācijas par augu ekstraktiem un antioksidantiem, kā arī par to lomu cilvēka veselībā. Praktiskajā darbā tika divi eksperimenti. Eksperimenta rezultātā tika noskaidrots, ka lielāks antioksidantu skaits ir tajos produktos un produkta izstrādājumos, kur pie dabīgiem antioksidantiem ir pievienotas skābes, toties sārmu iedarbībā, antioksidanti pavājina savu darbību. Hipotēze tika pierādīta, jo pētījuma rezultātā iegūti pozitīvi, hipotēzi apstiprinoši rezultāti. Mērķis tika sasniegts, jo ir izveidota izpratne, kas īsti ir augu ekstrakti un antioksidanti. Darba izvirzītie uzdevumi ir izpildīti. Teorētiskā literatūra ir izpētīta un analizētā. Šos pētījuma rezultātus turpmāk varēs izmantot ķīmijas un pat bioloģijas skolotājs mācību stundās, kā papildmateriālu.

Secinājumi:
1. Antioksidanti ir vitamīni, minerālvielas un fermenti, kas palīdz aizsargāt organismu no brīvo radikāļu veidošanās.
2. Vissvarīgākais iemesls tam, ka daudzi produkti var pagarināt cilvēka mūža ilgumu ir tas, ka tajos ir daudz antioksidantu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register