Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:974965
 
Author:
Evaluation:
Published: 15.08.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 2 units
References: Not used
Extract

3. Īpaši bīstamas ir slimības, kas saistītas ar saindēšanos ar ēdienu (šigelloze, salmonelloze), jo sākotnēji, iespējams, pat nepamanām, ka kaut kas nav kārtībā (pazīmes ir vēdera krampji, nelabums, vemšana, drudzis – notiek organisma dehidrācija), un sekas var būt letālas. Tās ļoti var ietekmēt cilvēkus ar vāju imunitāti, bērnus, vecus cilvēkus, grūtnieces un viņu augļus.
4. Baktērijas piedalās arī tabakas žāvēšanas procesā, tas ir nozīmīgi, jo cilvēki arvien biežāk sirgst ar kaitēm, ko izraisa smēķēšana, pie tam viņi bojā veselību ne tikai sev, bet arī apkārtējiem, jo apkārtējiem gribot negribot nākas ieelpot smēķētāja izelpotos dūmus ekosistēmā izdalās dažādas indīgas vielas.

Secinājumi
Ir divu veidu baktērijas - labvēlīgas, kas palīdz uzturēt dzīvnieku un augu imunitāti, rada labvēlīgus apstākļus dažādu nepieciešamu procesu norisei, izstrādā pretvielas, un tādas, kas gluži pretēji ir nelabvēlīgas (patogēnās) un var nodarīt lielus kaitējumus dzīvajiem organismiem. Ir gan daudz labvēlīgu, gan nelabvēlīgu procesu, kuros baktērijas piedalās un bez tām, mūsu dzīve krietni vien sarežģītos.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register