Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:730175
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.04.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  IEVADS    3
2.  BANKETU VEIDI UN TO PIEŅEMŠANA    4
3.  BANKETI AR PILNU VIESMĪĻU APKALPOŠANU    5
4.  BANKETI AR DAĻĒJU VIESMĪĻU APKALPOŠANU    9
5.  FURŠETA( bufetes) TIPA APKALPOŠANA    11
6.  KOKTEIĻU BANKETI, KAFIJAS PAUZES    13
7.  SECINĀJUMI    14
8.  IZMANTOTIE MATERIĀLI    15
Extract

Cilvēks laikam gan ir vienīgā dzīvā būtne, kas ēšanu ir padarījusi par rituālu un kas gandrīz vienmēr to arī ievēro. Tāpat arī cilvēkiem ir nepieciešams tikties un kopā pavadīt laiku. Palielinoties materiālajai labklājībai, uzlabojoties dzīves un sadzīves apstākļiem, šī nepieciešamība krasi pastiprinās. Vajadzība dalīties ar kādu par iespaidiem, kas gūti, piemēram, tālā ceļojumā, vēlēšanās apspriesties gan par savām, gan radošām problēmām vai veiksmēm, nemaz jau nerunājot par obligātajām un regulārajām tuvu radinieku tikšanās reizēm, tāpat arī darba tikšanās, pieņemšanas, oficiālās pusdienas un kopīgie svētki – tas viss cilvēkus savā starpā saista; jo vairāk tad, ja tiek radīti nepieciešamie apstākļi. Šajos gadījumos tiek rīkoti banketi, tos var rīkot gan mājās, gan sabiedriskās vietās.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register