Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:953144
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.01.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 8 units
References: Not used
Extract

Džins ir alkoholisks dzēriens, kuru iegūst spirtu destilējot ar kadiķa ogām. Tā sastāvā atkarībā no receptūras var tikt pievienotas 4 – 20 dažādu veidu piedevas – garšaugi, ar nosacījumu, ka netiek nomākta kadiķogu garša.
Džina gatavošanas pirmsākumi meklējami 12. gadsimtā Holandē. 16. gadsimtā džina ražošana kļuva populāra arī Anglijā, savukārt 20. gadsimtā – Amerikā.
Galvenie komponenti džina ražošanā ir spirts, augu garšvielas un ūdens. Džina ražošanā izmanto perfektu spirtu ar alkohola saturu 96 %, radītu no rudziem, miežiem, kukurūzas un retos gadījumos no melases, kartupeļiem vai vīnogām.
Saskaņā ar likumdošanu, attiecībā uz džina ražošanu, dzērienu var ražot izmantojot divas metodes.
Pirmā tradicionālā ražošanas metode ir, tā saucamā, „distilled gin” ar kuras palīdzību ražo London gin un Plymouth gin veidus.
Otrs džina gatavošanas veids, ar kuru parasti gatavo lētākas klases džinu, ir džina esences sajaukšana ar spirtu
Pasaulē pastāv arī dažādi aromatizēti džina veidi, kuri tiek iegūti pēc uzlējuma metodes izmantojot dažādus augļus un ogas, pievienojot cukuru vai aromātiskas vielas.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register