Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:722987
 
Author:
Evaluation:
Published: 11.11.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 7 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Anotācija    3
  Abstract    4
  Ievads    5
  Zinātniski pētnieciskā daļa    6
1.  Viesmīlības būtība    6
2.  Uzņēmuma atrašanās vieta un telpu dizains    9
3.  Ēdienkarte    11
4.  Reklāma    14
5.  Attiecību veidošana ar klientiem    17
  Secinājumi un priekšlikumi    20
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    22
Extract

Cilvēkiem raksturīgā viesmīlība jau sen kļuvusi par varenas nozares pamatu. Un viens no šiem nozares veidiem ir ēdināšanas uzņēmējdarbība. Tās darbība ir pilnīgi orientēta uz klientu vajadzību un vēlmju apmierināšanu. Klienti ir svarīgi gan viesmīlības uzņēmumu vadītājiem, gan darbiniekiem. Mūsdienās konkurences apstākļos izdzīvos tie uzņēmumi, kas iegūs lojālus, pastāvīgus klientus.
Viesmīlības nozare ir ļoti dinamiska. Ikviens klients, katra saskarsme ar viņu savā veidā ir unikāla. Tāpēc šai nozarei ir vajadzīgi darbinieki, kuri gatavi pārvarētu grūtības, kuri var paredzēt sarežģītas situācijas, pirms tās kļūst par reālām situācijām.

Darba mērķis : Izpētīt, un analizēt ēdināšanas uzņēmumu izvēli noteicošos kritērijus no klientu viedokļa.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,98 €
Work pack Nr. 1134502
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register