Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:497211
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.01.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Extract

Uzvedība pie galda un ēšanas kultūra ir saistīta un atkarīga no pieklājīgas uzvedības pamatnosacījumiem, ēšanas prasmes, prasmes apsēsties un sēdēt pie galda, prasmes pieklājīgi ēdienu pasniegt, uzlikt uz šķīvja, prasmes lietot dažādus galda piederumus. Pieklājīgi uzvesties pie galda, kulturāli ēst un prasmīgi lietot galda piederumus jāmāk gan ikdienā, gan viesībās un pieņemšanās, gan vienatnē, gan arī visplašākajā sabiedrībā.

Angļi dienā ietur trīs maltītes. Vissvarīgākā un lielākā no tām ir brokastis, un tās var ieturēt jebkurā laikā, visbiežāk – no pulksten 7:00 – 9:00. Autentiskas angļu brokastis sastāv no grauzdētas baltmaizes (bulciņām vai jebkuras citas maizes un konditorejas izstrādājumiem), sulas, pārslām, šķiņķa, desiņām (cīsiņiem), ceptiem kartupeļiem, sautētām sēnēm, tomātiem utt. Kā īpašu ēdienu var pasniegt žāvētu siļķi, lai gan tā vispirms parādījusies skotu virutvē. Parastie dzērjieni ir tēja vai kafija. Tēju angļi parasti dzer ar pienu vai krējumu, kaut arī angļu aristokrātijas tradīcija prasa, lai tēju dzertu ar citronu bez krējuma.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1236678
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register