Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:185334
 
Evaluation:
Published: 14.04.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract


„Ar katru virtuvi ir saistīts noteikts emociju spektrs, ko izraisa ēdiena aromāts, garša, izskats. Mielojoties ar Indiešu ēdieniem iestājas tāds miers. Sajūta ir nereāla – kā pasakā.” (atzīst Indiešu ēdienu cienītājs Kaspars Bindemanis).
Indijas kulinārija veidojusies no daudzu Indijā dzīvojošo tautību kulinārijām. Galvenais šķērslis vienotas indijas kulinārijas izveidošanā ir daudzās dažādās reliģijas un ar tām saistītie aizliegumi attiecībā uz viena vai otra ēdiena lietošanu. Tā, piemēram, Indijas iedzīvotāju vairākums – indusi ēdienu gatavošanai nemaz neizmanto liellopu gaļu, jo uzskata govi par svētu dzīvnieku. Tai pašā laikā Indijā dzīvo ap 60 miljoni musulmaņu, kam uzturā aizliegts lietot cūkgaļu. Vairākums šīs milzīgās valsts iedzīvotāji ir pārliecināti veģetārieši un nelieto ēšanai nekādus dzīvnieku valsts produktus, pat ne jūras moluskus.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register