Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:820385
 
Evaluation:
Published: 20.05.2007.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Itālijā ciena dabiskus produktus, kas mūsdienās kļuvuši populāri visā pasaulē. Tā tas ir bijis jau izsenis, taču joprojām moderni. Svaigi, smaržīgi dārzeņi un apetīti rosinoša, visbiežāk grilēta gaļa vai zivis un, protams, makaroni, zaļganā olīveļļa un arī neiztrūkstošais sarkanvīns tas ir tieši tas, ko mūsdienās ārsti iesaka sirds, asinsrites stiprināšanai un labsajūtai. Visbeidzot, atbrīvojoties no dažādiem stereotipiem, par kuriem itāliešus apsmej, nākas secināt, ka šī reģiona kulinārija ir daudz bagātāka par triviālajiem spageti ar tomātu mērci, picu vai tiramisu1.
Itāliešu virtuve piedāvā neredzēti plašu daudzveidību, tā ir izsmalcināta savā vienkāršībā, aromātiska, jautra un pilna dzīvīguma.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register