Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:111405
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.05.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 26 units
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    6
1.  IESKATS BEĶEREJAS UN MAIZES VĒSTURĒ    7
2.  BEĶEREJAS TĒLS    9
4.  KONDITOREJAS UZŅĒMUMA IEKĀRTOŠANAS PAMATPRINCIPI    14
4.1.  Dizaina izstrāde    14
4.2.  Ergonomika    15
4.3.  Krāsu izvēle    16
4.4.  Apgaismojuma risinājumi    21
4.5.  Apdares materiālu izvēle    25
4.5.1.  Grīdas    25
4.5.2.  Griesti    26
4.5.3.  Sienas    27
4.6.  Higiēnas prasības sabiedriskās ēdināšanas telpās    28
5.  KONDITOREJAS UZŅĒMUMA INTERJERA ANALĪZE    31
5.1.  „Mārtiņa beķereja”    31
5.2.  „Kūkotava”    32
5.3.  „Cafe Boulangeri Bonjur”    33
5.4.  „Ciemakukulis”    34
5.5.  „Cadets de Gascogne”    35
5.6.  „Kūkdari”    36
5.7.  „Vecrīga”    37
5.8.  „Gustava beķereja”    38
5.9.  „Junge.lv”    39
5.10.  Pasaules pārsteidzošākās konditorejas    40
6.  SECINĀJUMI UN NOBEIGUMS    41
7.  KONDITOREJAS UZŅĒMUMA INTERJERA DIZAINA PROJEKTS    44
7.1.  Projekta apraksts    45
7.2.  Projekta izmaksu apraksts    46
8.  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    48
9.  PIELIKUMS    50
10.  PRAKTISKĀS DAĻAS VIZUĀLAIS MATERIĀLS    60
Extract

IEVADS
Konditoreja nodarbojas ar maizes izstrādājumu cepšanu un realizāciju. Konditorejas izstrādājumos tiek izmantotas dažādas izejvielas kā cukurs, milti, olas un piens, dažiem produktiem pievieno medu, augļus, riekstus, kakao un alkoholiskos dzērienus. Produktu klāstā ietilpst maize, kūkas, smalkmaizītes un pīrādziņi. Konditorejās bieži tirgo arī kafiju un tēju cilvēkiem, kas produkciju vēlas baudīt uz vietas.
Konditorejas pie mūsdienu ekonomikas ir izdevīgs bizness un to apzinās arvien vairāk uzņēmēju, tāpēc konditoreju skaits krasi palielinās. Tā kā konditoreju skaits ir tik liels cilvēki kļūst izvēlīgāki un konditoreju neizvētās vairs tikai pēc produkta kvalitātes, bet arī pēc interjera un atmosfēras. Šī iemesla dēļ ir vajadzīgs pētījums par esošo situāciju, tās plusiem un mīnusiem un iespējamiem uzlabojumiem.
Teorētiskajā daļā tiek izpētīta beķerejas un maizes vēsture, beķerejas tēls filmās, multiplikācijas filmās, tautasdziesmās, ticējumos un parunās, kā arī tiek pētīti veiksmīga konditorejas uzņēmuma interjera dizaina veidošanas pamatprincipi.
Darba pētnieciskajā daļā tiek analizēti un salīdzināti populārāko beķereju interjeru dizaini Rīgā un citur pasaulē. Tiek novērots ar ko atšķiras konditoreju dizains Rīgā savā starpā un kā atšķiras no ārzemju konditoreju interjera dizainiem.
Praktiskajā daļā tiek veidots konditorejas un eko veikala interjers Rīga, Alīses ielā 5. Darba metodes ir novērošana, intervija, teorētiskās literatūras un pētījumam saistošu avotu analīze, projekta izstrāde programmā ArchiCAD un Artlantis.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1338976
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register