Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:908633
 
Evaluation:
Published: 04.06.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 9 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Hipotēze    4
  Kristalizācija    5
  Kristāliskā struktūra    6
  Kristālu klasifikācija pēc simetrijas īpašībām    7
  Kristālu fizikālās īpašības    8
  Kristalizācijas norise    9
  Praktiskā darba apraksts    10
  Secinājumi    12
  Nobeigums    13
  Izmantotā Literatūra    14
Extract

Darbam nepieciešams: Vara vitriols, sildierīce, vārglāze, papīra lapa (vārglāzes pārklāšanai), vilnas diegs, kociņš vai salmiņš.
Darba gaita: Pagatavo 50 ml piesātināta CuSO4*5H2O šķīdumu (paaugstinātā temperatūrā), tad atdzesē šķīdumu līdz istabas temperatūrai. Iegremdē šķīdumā uz kociņa piekārtu vilnas diegu ar tajā ietītu vara vitriola kristāliņu, kas kalpos kā kristalizācijas centrs, tā lai tas nepieskartos trauka dibenam. Audzē to istabas temperatūrā, nosedzot vārglāzi ar papīru un novietojot tādā vietā, kur to nekustina.
Darba novērojumi: Šis eksperiments ir laikietilpīgs, tādēļ no sākuma nekādas izmaiņas netiek novērotas, pēc dažām dienām uz diega sāk veidoties cieti kristālveidīgi zili veidojumi, kas vēlāk attīstās līdz redzamai kristāla formai. Teorētiski kristālam vajadzēja ieņemt tādu formu kā parādīts attēlā, tomēr mūsu iegūtie kristāli bija pārāk mazi, lai to apstiprinātu. …

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1323219
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register