Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:952889
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.03.2023.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 40 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Anotācija    2
  Abstract    3
  Ievads    5
1.  Darba teorētiskais pamatojums    6
1.1.  Lactobacillus bulgaricus vispārējs raksturojums    6
1.1.1.  Lactobacillus bulgaricus baktērijas uzbūve    6
1.1.2.  Lactobacillus bulgaricus tautsaimnieciskā nozīme    7
1.1.2.1.  Lactobacillus bulgaricus nozīme jogurta gatavošanā    7
1.1.2.2.  Lactobacillus bulgaricus baktērijas vielmaiņas procesos un imunitātes veidošanā    8
1.2.  Lactobacillus bulgaricus vairošanās    9
1.2.1.  Piemērotākie vairošanās vides apstākļi un nosacījumi    9
1.2.2.  Lactobacillus bulgaricus un Streptococcus thermophilus sinerģija    10
1.2.3.  Dalīšanās laiks    10
1.3.  Piena skābums    11
2.  Darba metodes    12
2.1.  MRS barotnes un Petri plašu sagatavošana decimālatšķaidījumiem    12
2.2.  Piena pasterizācija    13
2.3.  Sējmateriāla optiskā blīvuma noteikšana    13
2.4.  Sējmateriāla sagatavošana kultivēšanai    14
2.5.  Decimālatšķaidījumu rindas veidošana un sējmateriāla sēšana Petri platēs    14
2.6.  Titrēšana    15
3.  Datu un rezultātu analīze    17
  Secinājumi    24
  Saīsinājumi un speciālo terminu skaidrojumi    25
  Izmantotie informācijas avoti    26
  Pielikumi    29
  Pielikums nr.1    29
  Pielikums nr.2   
  Pielikums nr.3   
Extract

Darba tēma. Kultivēšanas temperatūras ietekme uz piena titrējamo skābumu Lactobacillus bulgaricus kultūrās.
Tēmas izvēle un novitāte. Darba tēma tika izvēlēta, lai noteiktu optimālāko temperatūru, kas nepieciešama produktīvākajam un ātrākajam Lactobacillus bulgaricus kultivēšanai pienā rezultātam – jogurta ieguvei. Tā kā augstvērtīgu jogurtu var iegūt arī mājas apstākļos, ekonomējot naudas resursus un nepatērējot daudz laika, sabiedrībai varētu rasties interese par kultivēšanas temperatūras ietekmi uz jogurta baktērijas Lactobacillus bulgaricus dalīšanās laiku.
Pētījuma objekts: pienskābes jogurta baktērijas Lactobacillus bulgaricus.
Pētījuma problēma. Kā kultivēšanas temperatūra ietekmē piena titrējamo skābumu Lactobacillus bulgaricus kultūrās?
Darba mērķis: noteikt optimālāko kultivēšanas temperatūru piena titrējamā skābuma pieaugumam Lactobacillus bulgaricus kultūrās.
Darba uzdevumi:…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1396215
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register