| Nr. |
Chapter |
Page. |
| |
Anotācija |
2 |
| |
Abstract |
3 |
| |
Ievads |
5 |
| 1. |
Darba teorētiskais pamatojums |
6 |
| 1.1. |
Lactobacillus bulgaricus vispārējs raksturojums |
6 |
| 1.1.1. |
Lactobacillus bulgaricus baktērijas uzbūve |
6 |
| 1.1.2. |
Lactobacillus bulgaricus tautsaimnieciskā nozīme |
7 |
| 1.1.2.1. |
Lactobacillus bulgaricus nozīme jogurta gatavošanā |
7 |
| 1.1.2.2. |
Lactobacillus bulgaricus baktērijas vielmaiņas procesos un imunitātes veidošanā |
8 |
| 1.2. |
Lactobacillus bulgaricus vairošanās |
9 |
| 1.2.1. |
Piemērotākie vairošanās vides apstākļi un nosacījumi |
9 |
| 1.2.2. |
Lactobacillus bulgaricus un Streptococcus thermophilus sinerģija |
10 |
| 1.2.3. |
Dalīšanās laiks |
10 |
| 1.3. |
Piena skābums |
11 |
| 2. |
Darba metodes |
12 |
| 2.1. |
MRS barotnes un Petri plašu sagatavošana decimālatšķaidījumiem |
12 |
| 2.2. |
Piena pasterizācija |
13 |
| 2.3. |
Sējmateriāla optiskā blīvuma noteikšana |
13 |
| 2.4. |
Sējmateriāla sagatavošana kultivēšanai |
14 |
| 2.5. |
Decimālatšķaidījumu rindas veidošana un sējmateriāla sēšana Petri platēs |
14 |
| 2.6. |
Titrēšana |
15 |
| 3. |
Datu un rezultātu analīze |
17 |
| |
Secinājumi |
24 |
| |
Saīsinājumi un speciālo terminu skaidrojumi |
25 |
| |
Izmantotie informācijas avoti |
26 |
| |
Pielikumi |
29 |
| |
Pielikums nr.1 |
29 |
| |
Pielikums nr.2 |
|
| |
Pielikums nr.3 |
|