Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:194734
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.09.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 8 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Margarīna ķīmiskais sastāvs    4
  Margarīna dažādība Rīgas veikalos    5
  Masu medijos sniegtā informācija    7
  Margarīna izgatavošanas vēsture    8
  Margarīna ražošana un izmantošana    10
  Cilvēku viedoklis par margarīnu    10
  Secinājumi    11
  Izmantotās literatūras saraksts    12
  Pielikums (aptauja)    13
Extract

Tēmu šim projekta darbam man bija izvēlēties samērā viegli. Margarīns ir viens no tiem pārtikas un uzturvielu komponentiem, ko mēs uzturā lietojam itin bieži. Margarīns ir arī samērā jauns izstrādāts produkts, kurš bieži vien aizstāj līdz šim lauku sētās darināto sviestu. Manuprāt, mūsdienās Latvijā margarīnu izmanto uzturā gandrīz ikviena mājsaimniecība. To dažādība un izplatība pēdējo gadu laikā ir vienkārši apbrīnojama. Margarīnu daudzveidības klāsts ir pielīdzināms mobilo telefonu „bumam”. Personīgi man margarīns ir diezgan tuvs pārtikas komponents un vienmēr ir atrodams mūsu ģimenes ledusskapī. Savā ziņā manu temata izvēli arī ietekmēja tik biežās reklāmas masu saziņas līdzekļos. Mani arī ļoti ieinteresēja fakts, ka bieža margarīna lietošana atstāj diezgan sliktu iespaidu uz cilvēka organismu. Labāks un veselībai draudzīgāks esot sviests.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1341817
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register