Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:868566
 
Evaluation:
Published: 09.01.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Extract


Mūsdienās tirdzniecībā strauji pieaug gan vietējo, gan importa pārtikas produktu daudzums un sortiments. Pārtikas tirdzniecības ir nodarbināts liels skaits cilvēku.
No tā, kādas ir pārtikas tirdzniecības darbinieku higiēnas zināšanas un kā tiek ievērotas higiēnas prasības, ir atkarīga patērētāju veselība.
Par iedzīvotāju veselību līdzvērtīgi atbildīgi ir arī pārtikas produktu ražotāji, tirdzniecības darbinieki un ekspeditori, kā arī veikala apkalpojošais personāls. Higiēnas prasības pārkāpumi ( ražošanā, transportējot produktus, uzglabājot un realizējot neievērojot personīgo higiēnu ) var izraisīt pārtikas toksikoinfekcijas, taksikozes un akūtās zarnu infekcijas.
Higiēnas mācība ir higiēnas un pārtikas higiēnas pamata noteikumi, kas jāzina un jāizpilda ikvienam pārtikas uzņēmuma darbiniekam.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register