Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:501286
 
Evaluation:
Published: 25.11.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Used
Extract

Sulas ir bezalkoholisks dzēriens, kuras izmanto uzturā tīrā veidā slāpju dzesēšanai, kā ēdienu sastāvdaļas, un arī diētiskos nolūkos, jo satur gandrīz vai visas tās uzturvielas, kas ir svaigās izejvielās (izņemot celulozi).
Augļu un ogu sulas ir vidēji 90% no kopējās augļu un ogu masas. Atkarībā no iegūšanas tehnoloģijas, izejvielu sortimenta un apstrādes veida ir dabīgas, kupažētās, saldinātās, iebiezinātās, dzidrinātās un gāzētās sulas.
Dabīgās sulas gatavo no viena veida izejvielām bez jebkādām piedevām- cukura, skābes, krāsvielas. Pēc kvalitātes iedala augstākā labuma un 1. šķirā. No savvaļas āboliem un bumbieriem iegūst tikai pirmās šķiras sulu. Abu šķiru sulas gatavo dzidrinātas vai nedzidrinātas. Augstākā labu dzidrinātām sulām jābūt dzidrām un bez nosēdumiem.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register