Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:619804
 
Evaluation:
Published: 25.05.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 15 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Sake izcelšanās vēsture    4
2.  Sake iegūšanas tehnoloģija    5
3.  Sake tipi    7
4.  Sake lietošana    8
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    11
  Pielikums    12
Extract

SECINĀJUMI
Sake ir tradicionāls Japāņu dzēriens, kura pirmsākumi ir meklējami 4000 gadus p.m.ē. un kurš ir saglabājies un popularizējies arī mūsdienās;
Sake ražošanas process ir sarežģīts un laikietilpīgs;
Augstas kvalitātes sake tiek ražots balstoties uz senām tradīcijām par izejvielām izmantojot tikai rīsus, ūdeni un sēnīšu kultūru kodzi, neizmantojot alkoholu, cieti un citas piedevas;
Sake tiek dalīti tipos, pēc kuriem var noteikt alkohola piemaisījumu un rīsu slīpējuma kvalitāti;
Sake nav paredzēts ilgai glabāšanai, tā derīguma termiņš ir seši līdz septiņi mēneši;
Sake iespējams lietot atdzesētā un uzsildītā veidā;
Lietojot sakē uzsildītu ir jāievēro konkrēta pasniegšanas maniere;
Mūsdienās sake ir kļuvis gana populārs un ir iemantojis lielu popularitāte dažādu kokteiļu gatavošanā.

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1322711
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register