Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:364408
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.05.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    2
1.  Uzņēmuma plānojums un iekārtojums    3
2.  Ūdens apgāde    6
3.  Mazgāšanas un dezinfekcijas iekārtas    6
4.  Apgaismojums    7
5.  Ventilācija    8
6.  Ģērbtuves un tualetes    8
7.  Roku mazgāšanas iekārtas uzņēmuma zonās, kur strādā ar pārtiku    9
8.  Iekārtas un darba rīki    9
9.  Ražošanas higiēnas prasības    10
10.  Personāla higiēna    11
11.  Pārtikas nekaitīguma nodrošinājums    12
12.  Pārtikas atkritumi    13
  Secinājumi    14
  Pielikums    15
Extract

Studiju kursa „Mikrobioloģija, higiēna II” ietvaros tiek izstrādāts patstāvīgais darbs, kura mērķis ir izvērtēt kāda konkrēta uzņēmuma atbilstību sanitāri higiēniskajām normām, kā arī izdarīt secinājumus, ko tā darbības procesā būtu ieteicams uzlabot.
1.Uzņēmuma plānojums un iekārtojums
Restorāns izvietots Grieķijā, Krētas salā kūrortviesnīcas teritorijā, tās galvenajā ēkā.
Viesnīcas teritorija ir ļoti plaša – Vidusjūras pludmale ~1km garumā, baseini, parks, privāto apartamentu ēkas ar to dārziem, kā arī auto stāvlaukums.
Lai gan vadoties pēc labas higiēnas prakses posmiem, ēkām uzņēmuma tuvumā vajadzētu būt 30-40%, kopumā ēkas aizņem ne vairāk kā 50% no kūrorta plašās teritorijas.
Zaļā zona no neapbūvētās teritorijas aizņem aptuveni 60%, turklāt restorāns izvietots kūrorta centrālajā daļā, kur ir arī viesnīcas galvenās ieejas piebraucamais ceļš, tādēļ apstādījumu, zālāja un koku tur nevar ieplānot vairāk.
Pie zaļās zonas augiem pieskaitāmas palmas, zālājs, kas regulāri tiek laistīts un kopts, kā arī dažādi košumkrūmi.
Ēdināšanas uzņēmuma atkritumu tvertnes atrodas aptuveni 25m attālumā no ieejas uzņēmuma ražošanas daļā, pa kuru tiek pievestas arī izejvielas, kas vērtējams negatīvi, jo izejvielai nevajadzētu nonākt pretplūsmā ar pārtikas atkritumu plūsmu, turklāt atkritumu tvertnes ir pajumtē, kas arī ir nevēlami, jo atkritumu gāzes un piesārņojums no tiem var nonākt ražošanas telpās. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,48 €
Work pack Nr. 1242540
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register