Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:550817
 
Author:
Evaluation:
Published: 22.02.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 7 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Vispārīgā daļa    4
1.  Informācija par uzņēmumu    5
2.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    5
3.  Uzņēmuma mērķi    6
4.  Darba disciplīna    6
5.  Darba izpildes disciplīna    6
6.  Darbinieku vispārīgie pienākumi    7
7.  Iekšējie darba kārtības noteikumi    7
8.  Darbinieku ierobežojumi/aizliegumi    8
9.  Darbinieku izturēšanās pret klientu    8
10.  Darbinieku ārējais izskats    9
11.  Darbinieku atbildība    9
  Darba instrukcijas    10
  Instrukcija Nr. 1    11
  Instrukcija Nr. 2    12
  Instrukcija Nr. 3    13
  Instrukcija Nr. 4    14
  Instrukcija Nr. 5    15
  Instrukcija Nr. 6    17
  Instrukcija Nr. 7    20
  Instrukcija Nr. 8    22
  Instrukcija Nr. 9    23
  Instrukcija Nr. 10    24
  Instrukcija Nr. 11    25
  Instrukcija Nr. 12    26
  Instrukcija Nr. 13    28
  Instrukcija Nr. 14    30
  Instrukcija Nr. 15    32
  Secinājumi    35
  Izmantotā literatūra    36
Extract

Uzņēmuma mērķi

1. Sniegt klientiem pakalpojumus tādā līmenī, par kādu klients maksā, t.i., augsta līmeņa un kvalitatīvi pakalpojumi.
2. Panākt, lai viesis būtu apmierināts ar pakalpojumu sniegšanu un atgrieztos pie mums atkal un atkal!
3. Augt un attīstīties!
4. Gūt peļņu un sniegt personālam izaugsmes iespēju!
5. Panākt, lai galvenais reklāmas avots būtu „mutiskā reklāma”.
6. Izveidot draudzīgu darba vidi ar kvalificētiem, radošiem, strādāt gribošiem un atsaucīgiem darbiniekiem.


Secinājumi
Savā darbā esmu aprakstījusi visu, kas tiks pieprasīts no viesmīļiem, kas strādās „Kalnmuižā”. Uzskatu, ka šī rokasgrāmata, man, kā jaunajam vadītājam, ir ļoti nozīmīga un ,balstoties uz to, kas ir uzrakstīts šajā darbā, man būs vieglāk kontrolēt viesmīļu darbību. Savukārt arī viesmīļi zinās, kas tiks prasīts no viņiem.
Vispārīgā daļā tiek aprakstīts viss, kas attiecas uz visiem darbiniekiem, kuri strādās šajā uzņēmumā. Un tas ir: viņu pienākumi, atbildība, tiesības un ierobežojumi (vai aizliegumi). …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register