Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:823279
 
Evaluation:
Published: 24.09.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 19 units
References: Not used
Extract

Secinājumi
Pārtikas ķēdē kontrolējamībai un izsekojamībai ir liela nozīme, lai nodrošinātu patērētāju drošību un lai pārtikas produktus pasargātu no bioloģiskiem, fizikāliem un ķīmiskiem apdraudējumiem, sākot no lauka līdz pat patēriņa brīdim. Pārtikas nekaitīguma pēdējais gredzens ir patērētāji. Patērētāju pirktspēja un apziņa palīdz nodrošināt pārtikas nekaitīgumu, un tie ir vissvarīgākie faktori aizsardzībai un profilaksei pret risku. E. coli infekciju profilaksei nepieciešams ne tikai izstrādāt jaunas vakcīnas, bet arī nodrošināt nepiesārņotu ūdeni un pārtiku. Pārtikas ražošanas uzņēmumiem rūpīgi jāpievērš uzmanība to izmantošanas vietu tīrībai un tekošā ūdens dezinfekcijai. Cilvēkiem, kas strādā pārtikas iestādēs un dienestos, bieži jāapmāca higiēnas apmācība, lai novērstu E. coli piesārņojumu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register