Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:935079
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.09.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 15 units
References: Used
Extract

Šīs tūrisma produkts aptver daļu no vietām Zemgalē un Kurzemē, kur ir iespēja nobaudīt dažādus pārtikas produktus. Šie produkti tiek ražoti rūpnīcās, ceptuvēs, zemnieku saimniecībās. Šeit tiek piedāvāta iespēja apskatīt, kā top šie produkti, kā arī nogaršot nobaudīt produkciju. Šie ir tie produkti, ko ir iespējams iegādāties lielveikalos. Citviet degustēšana ir kā papildpakalpojums jau esošajam pakalpojumam.
Tūrisma produkta reklāmas sauklis ir „Iemīli Kurzemi un Zemgali - caur vēderu!”. Saukļa pamatdoma ir aizņemta no pazīstamā teiciena „Mīlestība iet caur vēderu”. Tā kā ekskursijas galvenais mērķis ir nobaudīt garšīgus ēdienus, ko piedāvā uzņēmumi Kurzemē un Zemgalē, tad, manuprāt, garšīgi paēdot tūristi spēs vairāk un savādāk iemīlēt šos Latvijas novadus.
Ekskursija ilgst 2 dienas. Ekskursijas sākuma punkts ir Rīga un Jelgava, tiek piedāvātas abas šīs pilsētas, jo tūrisma produkts tiks reklamēts un popularizēts abās pilsētās.
Pircējs – mērķauditorija. Tā kā garšīgi paēst, vai vismaz nobaudīt garšīgu ēdienu patīk ikvienam, tad šim tūrisma produktam mērķauditorija ir diezgan plaša. Sākot jau ar maziem bērniem un beidzot ar pensionāriem. Tūrisma produktā netiek iekļauti aktīvā tūrisma komponenti, tieši tādēļ arī cilvēkiem gados nebūs problēmu dodies šādā ekskursijā.

Pakalpojuma programma
Ekskursijas datumi 19. – 20. jūlijs un 16.- 17. augusts.
1.diena
Kazas siera un piena baudīšana z/s „Līcīši” - saimniecība nodarbojas ar tīršķirnes kazu audzēšanu, kazas piena pārstrādi un realizāciju Latvijas lielveikalu tīklos, kā arī Rīgas restorānos. Saimniecība piedāvā apskatīt kazas siera ražošanas procesu (Līcīši 2008, ER).
SIA „Bauskas alus” alusdarītavas apskate un alus baudīšana – Tradīcijas veido Bauskas alus labo garšu. Iespēja ikvienam nogaršot latviešu tradicionālo alu, bet jaunajiem veselības dzērienu, kā arī raudzīties alus ražošanas procesā (Bauskas alus 2008, ER).

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1325043
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register