Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:881936
 
Evaluation:
Published: 30.08.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Pēc rezultātu salīdzināšanas ar literatūru, var spriest, ka cietes daudzums kartupeļos nav noteikts precīzi (vidēji kartupeļos jābūt no 7% līdz 25% cietes). Zudumi varēja rasties neprecīzas filtrēšanas un skalošanas, ūdens noliešanas dēļ. Arī pētnieciskā darba laika ierobežojuma dēļ (40 min) mērījumi var būt neprecīzi. Pētniecisko darbu varētu uzlabot, žāvējot cieti velkmes skapī.
Secinājumi :
Hipotēze apstiprinājās. Salīdzinot trīs kartupeļu šķirnes pēc izvirzītajām pazīmēm, var secināt, ka šķirnes „Marabella” kartupeļi ir vislabākie galda kartupeļi. Šie kartupeļi satur procentuāli visvairāk cietes, tātad uztura ziņā tie ir viskvalitatīvākie, tiem ir plāna miza, kas viegli atdalās no kartupeļa, un visaugstākais grupas locekļu vidējais novērtējums pēc garšas kvalitātes.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,98 €
Work pack Nr. 1355766
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register