Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:616574
 
Evaluation:
Published: 29.04.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Not used
Extract

Katram maizes ražotājam ir aktuāli saglabāt sava produkta sākotnējās organoleptiskās un fizikālās īpašības maksimāli nemainīgas. Katram maizniekam ir svarīgi, lai produkcija ilgāk saglabājas mīksta un ar vienmērīgu maigu porainību. Savukārt, katram šokolādes ražotājam ir svarīga produkcijas viskozitāte, kas ir ļoti atšķirīga katram šokolādes veidam. Lai pilnveidotu savu produkciju, uzlabotu tās īpašības ir jāveic pētījumi un dažādas analīzes.
Rakstā pētīti kviešu maizes (tostermaize „Vita”) cietība un mikrostruktūra, ka arī šokolādes „Silberblock” un piena šokolādes ar zemeņu garšu „Porta” viskozitāte. Pētījumi veikti LLU Pārtikas tehnoloģijas katedras laboratorijās: Iepakojuma materiālu īpašību izpētes laboratorijā un Mikrobioloģijas izpētes laboratorijā. Darbā tika veikti mērījumi un analizēti iegūtie dati ar zinātnisko literatūru.
Darba mērķis ir noteikt kviešu maizes cietību un izvērtēt maizes mikrostruktūru (poru lielumus), ka arī izmērīt šokolādei viskozitāti, rezultātus salīdzināt to zinātnisko literatūru.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register