Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:191940
 
Evaluation:
Published: 09.06.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ielūguma uz salidojumu paraugs    2
2.  Pasākuma scenārijs    3
3.  Ēdienkart    4
4.  Laukuma plānojums    6
5.  Mēbeles    6
6.  Galdautu izmēri    6
7.  Trauku sadalījums (individuālās lietošanas traukiem)    7
8.  Papildus inventārs    8
9.  Literatūras sarakts    9
Extract

SILTIE ĒDIENI:
Uz iesma cepti tomāti, sīpoli un paprika
Ģaļas edieni :
Šašliks (cūkgaļas)
Mednieku desiņas
AUKSTAIS GALDS
Salāti:
Šķiņka salāti
Sēņu tomātu salāti

Marinēti dārzeņi:
Marinēti gurķi
Marinēti tomāti.
Marinēti puķkāposti
Marinētu sarkano bietīšu salāti

Svaigi dārzeņi:
Svaigi gurķi
Svaigi tomāti

Mērces :
Tomātu mērce
Šašliku mērce
Majonēzes mērce
Maize:
Rudzu maize
Ģimene baltmaize
Speķa pīrāgi

SALDIE ĒDIENI:
Kūkas:
,,Napoleons”
,,Ābolu biskvītkūka”

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register