Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
14,20 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:913651
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.03.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads    4
2.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    5
3.  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
4.  Sortimenta minimuma sastādīšana    7
5.  Porciju skaita aprēķins    9
6.  Ēdienkartes sastādīšana    11
7.  Ēdienu tehnoloģisko karšu sastādīšana    13
8.  Ēdienu sortimenta izvērtējums    28
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins    31
10.  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums    39
11.  Secinājumi    40lpp
Extract

Secinājumi
Veidojot ēdienkarti kafejnīcai, ir jāizvēlas tādi ēdieni, kas samērā ātri ir pagatavojami un pieprasīti. Ļoti svarīgi ir izvērtēt cik pieprasīts ir ēdiens un cik ilgs ir tehnoloģiskais process.
Tehnoloģiskās kartes ir nepieciešamas pavāriem, lai varētu pagatavot dažādus ēdienus. Tehnoloģiskajās kartēs tiek norādīts svars vienai porcijai vai vienam kilogramam ēdiena, kā arī bruto un neto, un temperatūra.
Lai ilgāk uzglabātu pārtikas produktus, nepieciešams ievērot pareizu uzglabāšanas temperatūru, kā arī pareizu uzglabāšanas vietu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register