Evaluation:
Published: 20.08.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
  • Samples 'Gaļas kulināra amata apraksts', 1.
  • Samples 'Gaļas kulināra amata apraksts', 2.
Extract

Darba pienākumi
Vadīt ražošanas nodaļu - darba procesā sadarbojas ar uzņēmuma vadītāju un gaļas apstrādes operatoriem;
Izstrādāt gaļas produktu receptes;
Patstāvīgi plānot, organizēt un izpildīt darbu gaļas produktu ražošanas posmos;
Atlasīt un izvērtēt izmantojamo izejvielu un materiālu atbilstību izvirzītām kvalitātes prasībām;
Novērst neracionālu izejvielu un materiālu izlietojumu;
Pārzināt reglamentētās prasības nozarē un pārtikas higiēnā;
Pārzināt riska analīzes principus kritiskajos kontroles punktos, ievērot tos tiešo pienākumu pildīšanā, kā arī uzraudzīt to izpildi pakļautībā esošajā ražošanas posmā un nodrošināt nepieciešamo uzskaiti attiecīgajā ražošanas posmā;
Ievērot darba un vides drošību.

Author's comment
Atlants