-
Procesa efektivitātes paaugstināšana maiznīcā X
Presentations14 Cooking, Food Processing, Business, Management
Nr. | Chapter | Page. |
1. | Maiznīcas SIA «X» īss raksturojums | |
2. | Produkcijas sagataves procesa īss raksturojums | |
3. | Izmantotās metodes pašreizējās situācijas analīzei | |
4. | Pašreizējās un nākotnes situācijas novērtējums 4 blokiem | |
4.1. | Darba organizācijai | |
4.2. | Procesiem | |
4.3. | Darba snieguma vadībai | |
4.4. | Prasmēm, domāšanai un uzvedībai | |
5. | Uzlabojumu potenciāla aprēķins | |
6. | Ieviešanas plāns |
6. Ieviešanas plāns
7. Kopsavilkums
Secinājumi:
Neveidojas dīkstāve, jo cepējs ir apmācīts visos procesos
Cepēju prombūtnes laikā var aizvietot cits darbinieks (cepējs)
Darbinieks pilnveido savas prasmes, papildina kompetenci, apgūstot visu cepšanas procesu no A līdz Z
Nepārtraukta produkcijas pieejamība, jo aktīvi norit cepšanas process
Esošās produkcijas uzlabošana un jaunu produktu izstrāde (cepēja radošuma pieeja kāda no produkta izstrādes procesiem)
Krāsns cepšanai tiek noslogota pilnvērtīgi
Priekšlikumi:
Maizes ceptuves vadītājam jāseko līdz katra cepēja prasmju un kompetenču uzlabošanai, lai nodrošinātu nepārtrauktu un pilnvērtīgu darba izpildes procesu (galarezultātā – kvalitatīvs un klienta vēlmēm atbilstošs produkts)
Personalizēt preci, uz katra iepakojuma atstājot novēlējumu no cepēja
…
1. Maiznīcas SIA «X» īss raksturojums 2. Produkcijas sagataves procesa īss raksturojums 3. Izmantotās metodes pašreizējās situācijas analīzei 4. Pašreizējās un nākotnes situācijas novērtējums 4 blokiem: 4.1. Darba organizācijai; 4.2. Procesiem; 4.3. Darba snieguma vadībai; 4.4. Prasmēm, domāšanai un uzvedībai; 5. Uzlabojumu potenciāla aprēķins 6. Ieviešanas plāns 7. Kopsavilkums, secinājumi