Evaluation:
Published: 26.07.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 1.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 2.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 3.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 4.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 5.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 6.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 7.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 8.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 9.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 10.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 11.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 12.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 13.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 14.
  • Research Papers 'Ēdināšanas uzņēmuma mārketinga izpēte - kvalitātes noteikšana, nezināmais viesis', 15.
Extract

Priekšlikumi
1) Aktīvi reklamēt savu uzņēmumu presē, internetā, sociālajos tīklos (facebook, twitter, draugiem u.c.).
2) Piesaistīt savus klientus ar dažādām akcijām un konkursiem sociālajos tīklos (facebook, twitter).
3) Paplašināt uzņēmuma kafejnīcas telpas, lai varētu uzņemt vairāk klientu.
4) Izveidot plašāku autostāvietu, vasaras terasi un bērnu stūrīti.
5) Kafejnīcā ieviest ne tikai banketa ēdienkarti, bet arī kafejnīcas ēdienkarti.
6) Izveidot atsevišķu ēdienkarti bērniem.
7) Padarīt krāšņāku kafejnīcas apkārtni, piemēram, puķes vai kādi dekori.
8) Ieviest darbiniekiem vienotu apģērbu, lai kafejnīcai piešķirtu individualitāti.
9) Uzlikt norādes uz dienas pusdienu piedāvājumu.
10) Izveidot bērnu ēdienkarti.
11) Padarīt kafejnīcu gaišāku ar lampu palīdzību.

Author's comment
Editor's remarks
Atlants