Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:363826
 
Author:
Evaluation:
Published: 01.02.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Rezultātu analīze
Pamatojoties uz eksperimentā gūtajiem rezultātiem varam liecināt, ka Adretta satur visvairāk cietes nekā Vineta un Impala. Tiešām, pēc nokrāsas kartupeļu škirnes atšķiras, Impala ir mazāk dzeltenīga par Vinetu, kas savukārt ir mazāk dzeltenīga par Adrettu, tādat varam secināt, ka krāsa tiešām var liecināt par kartupelī esošās cietes daudzumu.

Eksperimenta izvērtēšana
Pētījuma rezultātu precizitāti var ietekmēt dažādi faktori. Var strīdēties par to, cik stipri bija izspiests šķidrums no kartupeļiem vai par elektronisko svaru precizitāti. Runājot par faktoriem, kas varētu ietekmēt kartupeļu bumbuļos uzkrātās cietes masas daļu, droši var minēt un pamatoties uz šķirnes īpatnībām, nedrīkst aizmirst arī par augšanas apstākļiem un audzēšanas sezonu, kā arī par to krāsu un lietotiem minerālmēslojumiem.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register