Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:545876
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.06.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Extract

Visus ēdināšanas uzņēmumus var iedalīt vairākos veidos, kopēja vispasaules iedalījuma gan nav, jo atšķiras katras valsts un kultūras priekšstati un pieņēmumi par šiem uzņēmumiem. Viens no iespējamiem iemesliem, kas traucē to izveidot, ir nozares nemitīga attīstība. Daudzas rietumvalstis visus ēdināšanas uzņēmumus dēvē par restorāniem un tos iedala:
pilna servisa restorāni (ar plašu ēdienu izvēli, viesmīļu pakalpojumiem);
specializētie restorāni (ātrās apkalpošanas, nacionālie u.c.).
Pie pilna servisa uzņēmumiem pieder tikai restorāni. Pārējos var uzskatīt par specializētajiem, jo katram no tiem ir kāda noteikta pazīme. Latvijā ēdināšanas uzņēmumus varētu iedalīt, ņemot vērā kritērijus, kas nosaka atšķirības starp tiem:
apkalpošanas veids;
apmeklētāju vēlmes, uzņēmuma apmeklēšanas mērķis;
realizējamās produkcijas sortiments;
ražošanas un tirdzniecības īpatnības.
Iedalījuma uzdevums ir radīt potenciālajam viesim priekšstatu par ēdināšanas uzņēmumu, sniedzot nepieciešamo informāciju par to.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1128018
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register