Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:525247
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.06.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    4
  TĒZES    5
  SECINĀJUMI    7
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS SARAKSTS    8
Extract

• Noteikts produktu daudzums, kas tiek saražots uzņēmumā noteiktā laika posmā, izmantojot visus tam pieejamos resursus – personālu, darba priekšmetus, darba līdzekļus un darba metodes – ir uzņēmuma ražošanas jauda. Izmantotā literatūra: (Grēviņa R. U.c. Ekonomikas skaidrojoša vārdnīca. Rīga: Zinātne, 2000. 702 lpp.)
• Katram ēdināšanas uzņēmumam atšķiras ražošanas process, kuru nosaka dažādi aspekti – izejvielu izvēle un to apstrādes process, kā arī gatavotie ēdieni, to pagatavošana un pasniegšana. Izmantotā literatūra: (Millere.I, Medne.L, Riekstiņa-Doļģe.R, u.c. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmuma vadītājiem. Jelgava: LLU, 2007. 175 lpp.)
• Pastāv vairāki savstarpēji saistīti faktori, kas nosaka materiālo resursu efektīvu izmantošanu ēdināšanas uzņēmumos. Izmantotā literatūra: (Millere.I. Promocijas darbs, Darbības procesi ēdināšanas uzņēmumos Latvijas reģionos. Jelgava, 2009)…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register