Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:277071
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.10.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

F-fermenti S – substrāti AS – aminoskābes
1.Fermenti – organismā notiekošo ķīmisko reakciju katalizatori. Enzīmi, visās org.šunās, asinīs, limfā. Katalizē uzturvielu šķelšanos, organismu vielu sintēzi u.c
2.Iedalījums pēc uzbūves –
1) fermenti proteīni sastāv tikai no aminoskābēm
2) Fermenti proteīdi sastāv tikai no akofermenta (obv daļas) un kofantora
3.Fermentu darībās īpatnības/specifiskums
1) Grupu specifiskums, ferments darbojas uz konkrētu saiti
P.pepsīns un tripsīns šķeļ peptīdsaiti obv neatkarīgi no AS sastāva
2) Absolūtais jeb substrāt specifiskums, F darbojas uz konkr.AS
4..Kā PH ietekmē F aktivitāti Katram F noteikts vides PH intervāls, kurā tā aktivitāte ir vislielākā. Ja vides pH atrodas ārpus šī intervāla, F aktīvajā centrā mainās lādēto grupu izvietojums, tiek sarautas ūdeņraža saites un veidojas jaunas. Līdz ar to F. Aktivitāte samazinās vai zūd.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,48 €
Work pack Nr. 1163277
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register