Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:814046
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.10.2005.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Grieķija ir zeme, kur izgudroti gan ambrozija un nektārs, gan arī velnarutka dzira. Gluži likumsakarīgi, tāpat kā citās jomās, arī kulinārijā ir daudz smalku, izmeklētu ēdienu.
Izplatītākais grieķu nacionālais ēdiens ir phas-soláda, tā ir pupiņu, burkānu un tomātu biezzupa – virums, kas nodrošina sātīgu maltīti, īpaši, ja papildināts ar kūpinātām siļķēm. Savukārt svētdienas un svētku galdā visbiežāk pasniedz uz iesma ceptu maigu jēru vai kazlēnu kopā ar gaļas buljonā sautētiem kartupeļiem.
Katrā novadā netrūkst īpašu vietējo recepšu – sulīgi gaļas ēdieni, kurus gatavo ar dažādiem riekstiem un kaltētiem augļiem; pīrāgi, kuros starp vafeļplānas, kraukšķīgas, trauslas mīklas kārtām atrodami neparasti pildījumi; krāsaini pildīti dārzeņi – tomēr ikdienā parasti ceļ galdā sacepumus un sautējumus.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register