Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:288001
 
Author:
Evaluation:
Published: 20.04.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads   
2.  Lolas dzilna   
3.  Ceļmalas krogi   
4.  Haizivs un bullis   
5.  Jameson bārs   
6.  Secinājumi   
Extract

Referāta mērķis ir izpētīt interjeru ēdināšanas uzņēmumos Latvijā un to savstarpēji salīdzināt, iegūstot priekšstatu par aktualitātēm, modes tendencēm un jaunumiem telpu iekārtošanā.
Interjers ir telpas mākslinieciski – arhitektoniskais un tehnoloģiskais risinājums jeb ansamblis, kurā ar arhitekta ieceri ir panākta atsevišķu elementu savstarpēja atbilstība.
Interjers pilda funkcionālo un estētisko funkciju – nodrošina optimālus apstākļus apkalpošanai, rada komfortu, kas ietekmē apmeklētāju noskaņojumu, tas ir – veido telpas psiholoģisko klimatu, kas savukārt ir viens no svarīgākajiem iemesliem, kāpēc apmeklētāji izvēlas to vai citu uzņēmumu, tādā veidā uzlabojot apkalpošanas kultūru un kvalitāti.
Ēdamtelpai jābūt iekārtotai tā, lai tā ne ar ko neatgādinātu par ikdienišķām darba rūpēm, tās visas ir jāatstāj jau pie sliekšņa, jo tāds vides kontrasts labvēlīgi ietekmē organismu, stiprina nervu sistēmu, uzlabo gremošanu.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register