Mācību priekšmets – Viesu apkalpošanas pamati
Tēma – Galda klājumu veidi (17 stundas)
Mērķis – Sniegt skolēniem pamatzināšanas par galda trauku un piederumu lietojumu dažādu galda klājumu veidošanā. Mācīt lietot teorētiskās zināšanas praksē.
APAKŠTĒMAS:
Minimālais galda klājums – 1 stunda
Mācību ekskursija uz ēdināšanas uzņēmumu par vairākiem tematiem. Integrēts jeb starpdisciplinārs mācību process. Visu apkalpošanas pamati - 1 stunda, Ēdināšanas uzņēmuma darba organizācija – 1 stunda, Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums - 1 stunda.
Galda klājums pēc pasūtījuma – 2 stundas
Izskaidrojoši ilustratīvā metode un imitācijas spēles
Pieejams: https://www.youtube.com/watch?v=_NaK7EdD7OY&t=2s
Brokastu galda klājums – 1 stunda
Stāstījums un situāciju analīze…