Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:499727
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.05.2004.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Vāra kāpostus ar ūdeni un/vai eļļu, pievieno burkānus, kartupeļus, zirņus, vat pievienot arī miltus un lauru lapu, vāra uz nelielas uguns. Maisa, lai nepiedeg. Gatavs apmēram pēc vienas stundas, kad dārzeņi ir mīksti.
Ķīselis no ievārījuma
Uzvāra ūdeni, pievieno ievārījumu. Izšķīdina kartupeļu cieti (krūzē auksta ūdens puskrūze kartupeļu cietes), ķīselim pievieno cukuru. Kad ķīselis ir uzvārījies, maisot pievieno kartupeļu cieti.
Zirņu biezenis
Ar stampiņu samīca konservētus zaļos zirnīšus, pievieno sviestā apceptus sīpolus, glāzi piena, dažas ēdamkarotes miltu. Gatavs, kad ir uzvārījies.
Kakao ķīselis
Uzvāra ūdeni, lēni maisot pievieno kakao (samaisītu ar cukuru, apmēram viena ēdamkarote kakao un 2 ēdamkarotes cukura). Kad uzvārās, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti (krūzē auksta ūdens puskrūze kartupeļu cietes).
Rabarberu ķīselis
Uzvāra ūdeni, pievieno sagrieztus un nomizotus rabarberus, cukuru (apmēram 5 ēdamkarotes), kad ir uzvārījies un rabarberi ir mīksti, pievieno kartupeļu cieti (krūzē auksta ūdens puskrūze kartupeļu cietes).…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register