Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:791840
 
Author:
Evaluation:
Published: 17.12.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Gatavošana:
1.Gaļu sagriež salmiņos.
2.Noskalo un sagriež sēnes. Sīki sagriež aprikozes. Sasmalcina sīpolu.
3.Gaļu un sēnes apbrūnina katliņā sakarsētās taukvielās.
4.Pievieno aprikozes, buljona kubiņu, sāli, ingveru, sojas mērci un ūdeni. Uzliek vāku. Gaļu vāra 10 min.
5.Sautējumu iebiezina ar saldajā krējumā izšķīdinātiem miltiem. Vāra vēl 5 min.
6.Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Pasniedz ar rīsiem un svaigu dārzeņu salātiem.
Gatavošana:
1.Rīsus noskalo zem tekoša ūdens.
2.Liek katliņā vārīties.
3.Brīdi pirms gatavības pievieno garšvielas.
4.Vāra gatavus.

Pagatavošana:
1.Sagriež tomātus un gurķus;
2.pieliek krējumu, sāli un samaisa;
3.var pievienot arī kressalātus.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,70 €
Work pack Nr. 1341682
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register