1.Lakto-veģetārais uztura veids, kur tiek izmantoti pēc iespējas mazāk apstrādāti pārtikas produkti?
a.Pilnvērtīgais uzturs
b.Dalītais uzturs
c.Uzturs pēc asinsgrupas
2.Pilnvērtīgā uztura pamatlikums?
a.Cik ekoloģiski, tik politiski
b.Jo ātrāk, jo labāk
c.Tik dabiski, cik iespējams
3.Pilnvērtīgajā uzturā nelielos daudzumos pieļaujams arī?
a.Alus, čipsi, riekstiņi
b.Gaļa, zivis, olas
c.Burkāni, tomāti, gurķi
4.Pilnvērtīga uztura definīcija nosaka, ka apmēram puse no pārtikas tiek uzņemta?
a.Viegli apceptā veidā
b.Saldētā veidā
c.Svaigā veidā…