KOPSAVILKUMS
Šajā darbā autors izstrādāja vienas dienas ēdienkarti ovo-veģetārietim,ka arī tehnoloģisko dokumentāciju (tehnoloģiskās kartes,shēmas un ēdiena gatavošanas detalizētu aprakstu).
Pateicoties šim darbam autors ieguva praktiskās iemaņas sabalansētas ēdienkartes un tehnoloģiskās dokumentācijas izstrādē, pamatojoties uz konkrētas personas uztura vajadzībām,ka arī tika detalizētāk ispētīti: dažādu ēdienu un produktu pirmapstrāde,siltapstrāde,gatavošana,porcionēšana,pasniegšana un realizācija.
Šajā darbā autors ieguva zināšanas par to,kā pareizi ir jāsastāda ēdienkarti konkrētai personai,kas jāņem vērā sastādot ēdienkarti ka arī,kā izrēķināt dienā nepieciešamās uzturvērtības un kalorijas daudzumus. Šis darbs parādīja autoram to,ka sastādīt piemērotu ēdienkarti nav viegli un sastādot to,jāņem vērā dauzdzi faktori (dzimums,vecums,svars,augums,fiziskās aktivitātes koeficients,darbs,brīvā laika pavadīšana un citi )
…