Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:201587
 
Evaluation:
Published: 07.09.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Secinājumi
1) Mūsu iegūtais glicerīna viskozitātes koeficients ir ļoti tuvs ideālajam (1,485). Absolūta kļūda ir 3.7%. Tā varēja veidoties, jo tāds ideāls koeficients der temperatūrai 20oС, vai mums ir nelielas neprecizitātes krišanas laika novērošanai.
2) Diemžēl, mums neizdevās atrast mašīneļļas ideālo viskozitātes koeficientu, bet olīveļļas koef. Ir 0,081, kas ir 3 reizes mazāks, nekā mašīneļļas.

Atbildes uz jautājumiem
1. Kas ir viskozitāte -Visos reālos šķidrumos un gāzēs, vienam slānim pārvietojoties attiecībā pret citiem, rodas berzes spēki. No slāņa, kas kustas ātrāk, uz slāni, kas kustas lēnāk, darbojas paātrinošs spēks un otrādi, no lēnāk kustošā slāņa uz ātrāk kustošo slāni darbojas bremzējošs. Šie spēki ir iekšējās berzes spēki. Vērsti tangenciāli (pa pieskari) pret slāņu virsmu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register