Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:549225
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.11.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Padomi, kā noteikt zivs kvalitāti
Gatavojot suši, svarīgākais priekšnoteikums ir pārliecināties, ka zivs tiešām ir svaiga. Zutis un astoņkājis vienmēr ir jānovāra. Turpinājumā būs minētas dažas pazīmes, pēc kurām var noteikt zivs, molusku un vēžveidīgo kvalitāti un svaigumu, kā arī sniegti padomi, kā pareizi uzglabāt jūras produktus.
Svaigai zivij jābūt spīdīgai, pat spožai.
Zivs ķermenim jābūt stingram, bet gaļai - tvirtai.
Vairumam svaigu zivju ir dzidras acis.…

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −0,98 €
Work pack Nr. 1120943
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register