Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:421183
 
Author:
Evaluation:
Published: 19.11.2014.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Saldējuma iedalījums   
  Ķīmiskais sastāvs   
  Kvalitātes prasības   
  Kādus produktus nedrīkst realizēt?   
  Uzglabāšanas prasības   
Extract

Kvalitātes prasības
Tam jābūt ar izlīdzinātu krāsu, homogēnu struktūru, tīru un šķirnei raksturīgu aromātu un garšu. Saldējumam ar riekstu, augļu vai ogu piedevu pieļaujama neviendabīga krāsa. Ēdot nedrīkst būt jūtami ledus kristāliņi vai stabilizatora piciņas.

Kādus produktus nedrīkst realizēt?
Ar sāļu, izteiktu taukvielu, rūgtējuma, metālisku, pelējuma vai citām neatbilstošām piegaršām un smaržām. Nedrīkst saturēt staipīgus, pārslveida, recekļveida vai putraimainus ieslēgumus. Nedrīkst būt atkārtoti sasaldēts produkts.

Uzglabāšanas prasības
Uzglabā saldētavā, nevis ledusskapī. Saldējumu vislabāk uzglabāt -24 °C temperatūrā. Jāizvairās no atkausēšanas un atkārtotas sasaldēšanas. Ledus gabali, kas veidosies, saldējumam atkārtoti sasalstot, iznīcinās krēmveida tekstūru. To var uzglabāt 4 - 6 mēnešus.





Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register