Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
14,20 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:205393
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.01.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    4
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    5
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana    9
4.  Porciju skaita aprēķins    10
5.  Ēdienkartes sastādīšana    13
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu izstrāde    15
6.1.  ehnoloģiskā karte Nr. 1    16
6.2.  Tehnoloģiskā karte Nr. 2    18
6.3.  Tehnoloģiskā karte Nr. 3    20
6.4.  Tehnoloģiskā karte Nr. 4    22
6.5.  Tehnoloģiskā karte Nr. 5    24
6.6.  Tehnoloģiskā karte Nr. 6    26
6.7.  Tehnoloģiskā karte Nr. 7    28
6.8.  Tehnoloģiskā karte Nr. 8    30
6.9.  Detalizēts apraksts Nr. 1    32
6.10.  Detalizēts apraksts Nr. 2    34
7.  Ēdiena izejvielu izmaksu aprēķins (kalkulācija)    35
8.  Ēdienu kvalitātes izvērtējums    36
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins    39
10.  Izejvielu prečziniskais raksturojums    49
  Kopsavilkums    52
  Izmantotā literatūra    53
Extract

KOPSAVILKUMS
Uzņēmuma izveidei ir nepieciešama ideja, kas spētu piesaistīt klientu, un šīs idejas dzīvotspējas analīze. Ja nākotnes vīzija par uzņēmumu ir veiksmīgi realizējama, tad nepieciešams veikt pakāpenisku uzņēmuma projekta izstrādi. Taču bieži gadās, ka uzņēmuma vadītājs nav zinošs viesmīlības nozarē un tiek pārkāptas daudzas likumdošanas normas vai tehnoloģiskais process nenorit īsti veiksmīgi, nesot uzņēmējam tikai zaudējumus.
Mūsdienās nozīmīgs faktors ir patērētāju attieksme pret piedāvāto produktu — visbiežāk no uzņēmuma gaida precīzu un nepārprotamu rīcību. Kvalitatīvu gala rezultātu spēj nodrošināt pastāvīga materiālu un procesa kontrole, ilgstošā laika periodā.
Darbā ir izstrādāta kafejnīcas „Cinītis” tehnoloģiskā procesa dokumentācijas analīze. Izstrādāta vasaras sezonas ēdienkarte ar vasarīgu ēdienu piedāvājumu un dzērieniem. Piedāvātie ēdieni ir gan vārīti, gan sautēti, gan cepti. Ēdienkarte ir interesanta, jo ir daudzveidīgs piedāvājums.
Lai pavāriem atvieglotu darbu ir izstrādātas tehnoloģiskās kartes un ēdienu detalizēti apraksti, kur norādītas sastāvdaļas un to nepieciešamais daudzums.
Ēdināšanas uzņēmums „Cinītis” ir rūpīgi pārdomājis un izstrādājis ēdienkarti, rūpīgi izpētot mērķgrupas un savu vietu tirgū.
Izstrādājot dokumentāciju ēdināšanas uzņēmumam, autore guva zināšanas, kas noderēs veidojot turpmāko karjeru.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,70 €
Work pack Nr. 1248203
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register