Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:147912
 
Evaluation:
Published: 21.02.2014.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 8 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Pārtikas produktu (gatavu ēdienu) uzglabāšanas raksturojums ražošanas uzņēmumos    4
2.  Pārtikas produktu uzglabāšanas ietekmējošie pamatprincipi    6
3.  Sabiedrisko ēdināšanas uzņēmumu izejvielu, pusfabrikātu un gatavu ēdienu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana    7
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    11
Extract

Secinājumi
1. No pārtikas produktu uzglabāšanas ir atkarīga gan to kvalitāte, gan to drošums.
2. Uzglabājot pārtikas produktus, ir jāievēro produktu saderība, kas nodrošina produktu aizsardzību pret piesārņošanos un bojāšanos.
3. Sabiedriskajā ēdināšanas uzņēmumā uzglabāšanas laikā pašražotie pusfabrikāti ir jāiesaiņo vai jāiepako un jāmarķē.
4. Uzglabājot izejvielas, pusfabrikātus, gatavus ēdienus, nepieciešams nodrošināt atbilstošu temperatūru, realizācijas laiku, un gaisa relatīvā mitruma kontroli, kas būtiski palēnina bīstamo mikroorganismu attīstību, neradot draudus patērētāja veselībai.
5. Izejvielu un pusfabrikātu uzglabāšanas procesā jāievēro preču rotācijas principu: kas pirmais iekšā, tas pirmais ārā.

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,98 €
Work pack Nr. 1337612
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register