Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:432819
 
Author:
Evaluation:
Published: 11.11.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Rīsi ir viens no svarīgākajiem pārtikas produktiem pasaulē. Tie ir svarīgākais pārtikas produkts Āzijā, Latīņamerikā un Karību reģionā. Rīsi ir otra visvairāk audzētā labība pasaulē pēc kukurūzas. Tajos ir daudz minerālvielas, vitamīni un olbaltumvielas. Regulāri lietojot uzturā rīsus, samazinās risks saslimt ar sklerozi, jo tie samazina holesterīna daudzumu asinīs. Dažādi apstrādājot rīsu graudus, iegūst rīsus, kas atšķiras pēc krāsas, garšas, pagatavošanas laika, kā arī pēc uzturvērtības. Pēc apstrādes veida rīsus iedala brūnajos, baltajos un ar tvaiku apstrādātajos.

Rīsu kūka
Pagatavošana:
Katlā uzvāri pienu un pieber rīsus un sāli. Uz lēnas uguns uzvāri rīsu putru un atdzesē. Samīci viendabīgā masā sviestu, miltus, cukuru un sāli. Izrullē ripā un ieklāj cepamajā formā ar noņemamām malām, lai veidotos trauciņš. Laimu applaucē ar verdošu ūdeni un kārtīgi nomazgā. No trim laimiem norīvē miziņas, bet no mīkstuma izspied sulu. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1234019
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register