Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:774752
 
Author:
Evaluation:
Published: 17.09.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads    2
2.  Klasiskie grieķu ēdieni un to sastāvdaļas    3
3.  Paņēmieni    4
4.  Receptes    5
5.  Izmantotā literatūra    7
Extract

Grieķija, manuprāt, ir viena no skaistākajām un interesantākajām valstīm Eiropā. Tā atrodas sauso subtropu joslā ( karstas, sausas vasaras, maigas, lietainas ziemas). Šāds klimats ir piemērots gan vīnkoku, gan olīvkoku, gan tabakas un citu eksportkultūru audzēšanai, to viņi prasmīgi izmanto. Šī augu dažādība ir palīdzējusi veidot grieķu pamatēdienus.
Grieķi dzīvē mīl vienkāršas lietas: sauli, jūru un svaigu gaisu. Viņiem, protams, patīk labi paēst. To var spriest arī pēc vēsturiskajām filmām, cik krāšns izskatās galds un daudzveidīgs pārtikas klāsts. Pēc gadsimtiem ilgas eksperimmentēšanas viņi ir izveidojuši izsmalcinātu virtuvi, kas ir iecienīta visā pasaulē. Valsts atrašanās vieta izskaidro, kāpēc grieķu kulinārijas mākslu pozitīvi ietekmējuši gan Austrumi, gan Rietumi. Starp populārākajām ēdienu sastāvdaļām noteikti minama olīvu eļļa, svaigi tomāti, citroni un ķiploki.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register