Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:441089
 
Evaluation:
Published: 25.11.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Kad viesojas ciemiņi no Igaunijas    4
  Ko pasniegt viesiem no Krievijas    6
  Kad atbrauca viesi no Ķīnas    8
  Secinājumi    13
  Izmantota literatūra    14
Extract

Igauņu virtuve, atšķirībā no tuvējām kaimiņvalstīm, daudz lielākā mērā ir saglabājusi senās, nacionālās īpatnības, kas ietekmē ēšanas paradumus arī tagad. No pirmā acu uzmetiena tā šķiet vienkārša un pieticīga, bet, jāņem vērā produktus un ēdienu gatavošanas paņēmienus, tad tieši tur slēpjas arī tās pievilcība un savdabība. Tie ir mūsu kaimiņi un mums ir daudz kas kopīgs, tātad nebūs sarežģīti uzņemt viesus no Igaunijas.
Galvenie produkti, kas raksturīgi tradicionālajai igauņu virtuvei, ir zivis, piens, skābais un saldais krējums, liesa un cauraugusi cūkgaļa, kartupeļi, kāposti, zirņi, grūbas. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register