Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:544672
 
Evaluation:
Published: 20.03.2012.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 9 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    4
1.1.  A/S „Dobeles dzirnavnieks” atbalsta    5
1.2.  SVID analīze A/S „Dobeles dzirnavnieks”    6
2.  A/S „Dobeles dzirnavnieks” laboratorijas    8
2.1.  Vispārējie noteikumi    8
2.2.  Laboratorijas vispārējie uzdevumi    8
3.  Izejvielas    9
3.1.  Graudu kontrolējamie radītāji    9
4.  Gatava produkcija    10
4.1.  Milti    10
4.2.  Miltu maisījumi    12
5.  Produkcijas kvalitāte    14
5.1.  Miltu kvalitātes prasības    15
5.2.  Eksperimentālā maizes ceptuve    15
5.3.  Produkcijas nekaitīgums    16
5.4.  Ieteikumi preču kvalitātes uzlabošanai    17
  Secinājumi    19
  Izmantotā literatūra    20
  Pielikums    21
Extract

Daži autora ieteikumi:
1. Šobrīd ir pieejami tikai 1 kg iepakojums kviešu milti „Veselības”, kā arī 2 kg iepakojums kviešu milti „1. Šķira”, ja pircējs vēlas mazāku iepakojumu vai arī lielāku iepakojumu, tad pirks citu preci.
2. Varētu izveidot sezonu laikus, piemēram, kad notiek pasaules čempionāts hokejā notiek akcijas uz alu, kāpēc gan nevarētu uztaisīt dažādas akcijas uz picas maisījumiem. Jo skatoties hokeju var arī uzēst picu. Galvenais ir izveidot pareizu reklāmu.
3. Varētu biežāk rīkot produktu prezintācijas, kur pircēji varētu piedālīties degustācijās. Piemēram, ka pircēji varēja pagaršot pankūkas izceptas no pankūku maisījumie izstādē „Rīga Food 2007”

Secinājumi
1. A/S “Dobeles dzirnavnieks” ir strauji augošs uzņēmums, kas ar katru gadu palielina savus ražošanas apjomus;
2. Miltu kvalitātes kontrole ir ļoti svarīga, jo no miltiem ir atkarīga arī maizes, makaronu u.c. miltu izstrādājumu kvalitāte;
3. Miltu kvalitāte un īpašības ir atkarīgas no pārstrādājamo graudu kvalitātes un īpašībām, kā arī no ražošanas tehnoloģiskā procesa;
4. Ļoti svarīgs kvalitātes rādītājs ir miltu maizes cepšanas īpašības. Testa cepienā nosaka mīklas kvalitāti un miltu ūdens uzņemšanas spēju. Lai veidotos labas kvalitātes mīkla, svarīgs rādītājs ir lipeklis un tā kvalitāte;
5. Pārtikas nekaitīgumu jeb drošību raksturo tās atbilstība noteiktiem nekaitīguma rādītājiem un to kritērijiem. Nekaitīguma rādītāji ir dažādas izcelsmes piesārņojums, kas var radīt draudus patērētāja veselībai un dzīvībai;
6. Uzņēmumam ir pietiekami daudz stipro pušu, lai varētu konkurēt Latvijas tirgū vēl ilgu laiku;
7. Galvenie preču kvalitātes rādītāji ir iepakojums, produkta saturs, t.i., dabiskas izejvielas, krāsa, smarža, ko A/S „Dobeles dzirnavnieks” pakāpeniski uzlabo, ieviešot jaunas tehnoloģijas un uzlabojot esošās;
8. A/S „Dobeles dzirnavnieks” mērķis ir sekot tirgus tendencēm un piedāvāt patērētājiem aizvien jaunus produktus;
9. Ieteikumi, lai uzlabotu preces kvalitāti vairāk saistīti ar iepakojumu, to vajag dažādot;
10. Uzlabojot izstrādājuma kvalitāti, pagarinās tā dzīves cikls, pilnīgāk tiek apmierinātas patērētaja vajadzības.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,48 €
Work pack Nr. 1250282
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register