-
Biznesa plāns ēdināšanas uzņēmumam
Nr. | Chapter | Page. |
Kopsavilkums | 4 | |
1.nodaļa. | Uzņēmuma apraksts | 5 |
1.1. | Pamatinformācija par uzņēmumu | 5 |
1.1.1. | Uzņēmuma nosaukums | 5 |
1.1.2. | Uzņēmums reģistrācija | 5 |
1.1.3. | uzņēmuma juridiskā adrese | 5 |
1.1.4. | Uzņēmuma norēķinu konts | 5 |
1.1.5. | Uzņēmuma kapitāls | 5 |
1.1.6. | Uzņēmuma pamatdarbība | 5 |
1.1.7. | Uzņēmuma vēsture | 5 |
1.2. | Uzņēmuma misija un mērķi | 6 |
1.2.1. | Stratēģiskie mērķi | 6 |
1.2.2. | Taktiskie mērķi | 6 |
1.2.3. | Operatīvie mērķi | 6 |
2.nodaļa. | Uzņēmuma produkta raksturojums | 7 |
2.1. | Uzņēmuma preču un pakalpojumu raksturojums | 7 |
2.2. | Produkta sortiments un tā raksturojums | 8 |
2.3. | Produkta kvalitāte | 11 |
2.4. | Preces un pakalpojumu dzīves cikls | 12 |
3.nodaļa. | Tirgus analīze | 14 |
3.1. | Tirgus vispārējais raksturojums | 14 |
3.1.1. | Tirgus mikroekonomiskie rādītāji | 15 |
3.1.2. | Tirgus mikroekonomiskie rādītāji | 17 |
3.2. | Tirgus radītāji | 18 |
3.2.1. | Mikrovīde | 18 |
3.2.2. | Makrovīde | 18 |
3.3. | Mērķa tirgus raksturojums | 19 |
3.4. | Konkurentu analīze | 20 |
3.4.1. | SWOT | 20 |
3.4.2. | SVID analīze | 20 |
4.nodaļa. | Mārketinga stratēģija | 22 |
4.1. | Uzņēmuma cenu politika | 22 |
4.2. | Preču realizācijas kanālu raksturojums | 22 |
4.3. | Preču tirdzniecības veicināšanas pasākumi | 23 |
4.3.1. | Reklāma | 23 |
4.3.2. | Sabiedriska viedokļa veidošana | 23 |
5.nodaļa. | Uzņēmuma funkcionēšanas jeb ražošanas plāns | 24 |
5.1. | Uzņēmuma atrašanas vietas raksturojums | 24 |
5.1.1. | Uzņēmuma atrašanās vietas plāns | 24 |
5.2. | Uzņēmuma izmantojamie resursi | 25 |
5.3. | Uzņēmuma pamatlīdzekļi un apgrozāmie līdzekļi | 27 |
6.nodaļa. | Uzņēmuma vadība | 28 |
6.1. | Uzņēmuma vadības organizācijas struktūra | 28 |
6.1.1. | Vadītāju funkcijas un atbildība | 29 |
6.2. | Uzņēmuma nodarbinātājs personāls | 29 |
6.2.1. | Darbinieku štatu saraksta, atalgojums un motivācija | 29 |
6.2.2. | Darbinieku atalgojums | 30 |
6.3. | Uzņemuma lietviedība | 31 |
7.nodaļa. | Problēmas un risks | 33 |
7.1. | Riska, tā veidi | 33 |
8.nodaļa. | Finanšu informācija | 34 |
8.1. | Bilance | 34 |
8.2. | Peļņas un zaudējumu aprēķins | 36 |
Izmantotās literatūras saraksts | 38 | |
Pielikumi | 40 | |
Uzņēmuma dibināšanas un reģistrācijas dokumenti | 41 |
SIA ,,” pamatdarbība – ēdinašanas pakalpojumu sniegšana, kā arī ģimenes svinības, jubilejas, kāzas, bērnu ballites, bērnu mielastu, banketu apkalpošana un organizēšana, telpu īre svinībām, prezentācijām konferencem un semināriem, ka arī viesnīcas pakalpojumi. Būs pieejami vakara vadītāji, dzīva mūzika, dejas, izklaide, atpūta, sporta pārraides. Uzņēmuma klientiem būs diennakti pieejami restorāns, bārs, sporta bārs un krogs, ka arī uzkodas mājas viesībām un ēdienu piegade uz mājam. Galvenais mērķis – maksimāli apmierināt savu patērētāja vajadzības, pārdot kvalitatīvu, konkurentspējīgu un pircēju pieprasītāko produkciju, kā arī iekārot vietejo tirgu.
SIA „” biznesa plāna mērķis ir noteikt un apmierināt iespējamo tirdzniecības apjomu, kā arī noteikt uzņēmuma izaugsmes iespējas, precīzi formulēt jaundibināma uzņēmuma darbību, darbības stipras un vājās puses, kā arī draudus, veicamās darbības, lai uznēmuma darbība būtu veiksmīga un būtu attīstības iespējas nākotnē.…
- Biznesa plāns
- Biznesa plāns ēdināšanas uzņēmumam
- Biznesa plāns SIA "Svariņš"
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Biznesa plāns
Business Plans for university15
-
Biznesa plāns SIA "Svariņš"
Business Plans for university27
-
SIA "Papīra trauki" biznesa plāns
Business Plans for university15
-
Biznesa plāns IK "Dizainss"
Business Plans for university20
-
Biznesa plāna izstrādāšanas gaita SIA "X"
Business Plans for university26